richtkijker

Richtkijkers

Op zoek naar een richtkijker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je een ruim assortiment aan richtkijkers / scopes / vizieren. Of je nu op zoek bent naar een kijker voor op je luchtbuks, kruisboog of airsoftwapen, wij hebben het. Weet je niet welke richtkijker het beste bij je past? Dan helpen we je graag op weg!

Kies de juiste vergroting

Het is verleidelijk om te kiezen voor een kijker met een hele hoge vergroting. Toch kan het soms beter zijn om voor een minder grote vergroting of een variabele te kiezen. Aan een richtkijker voor de jacht worden weer andere eisen gesteld dan aan een kijker voor een buks of kruisboog. Wij helpen je graag met maken van de juiste keuze.

Lees meer

Welke Richtkijker?

Het kiezen van de juiste richtkijker kan nog wel eens lastig zijn. Zo moet je kiezen tussen de juiste vergroting, het type dradenkruis, al dan niet het soort verlichting en veel meer. Uiteindelijk is het belangrijk dat jouw kijker goed aansluit bij het doel dat je wenst te bereiken. Wij denken graag met je mee.

Vizier voor op je buks.

Als je op zoek bent naar een vizier voor op je buks dan is het belangrijk dat je richtkijker ook bestand is tegen de klappen van je buks. Zeker bij zwaardere buksen en pcp geweren heb je een richtkijker nodig in dezelfde kwaliteit waarin ze ook kijkers maken voor vuurwapens.

Lees minder

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond